cultură

In mintea unui swinger

Roland și soția lui își împart viața cu alte cupluri, pentru că altfel, spune el, ar fi rămas blocați în propriile frustrări și s-ar fi despărțit. Modul în care gândește s-ar putea să vă îngrozească, dar este cea mai sinceră confesiune făcută vreodată până acum pe acest subiect.

”Când v-aţi dat seama că vreţi să faceţi sex cu alte cupluri?”. A trecut vremea şezătorilor, a petrecerilor nevinovate între prietenii de familie. La Iaşi, de câţiva ani activează o comunitate care pune pe gânduri pe oricine. De acum, o simplă petrecere între familişti se poate transforma într-o orgie, cu schimburi de parteneri.
Ceva firesc
Roland şi Anca au doi copii împreună, au locuit cinci ani în Italia de unde s-au întors acum trei ani şi au pus pe picioare propria afacere în Iaşi. Poftele carnale i-au făcut să devină swingeri, pur şi simplu cei doi voiau să facă sex oricând şi cu oricine. Iar cum aşa ceva nu se poate au ales să intre în comunitatea de swingeri.

Ea dorea să exploreze relaţii sexuale cu alte femei, el a vrut dintotdeauna să vadă două femei împreună. El a împlinit vârsta de 32 de ani, însă pe pagina de profil se dă cu cinci ani mai tânăr şi fără copii. Cuplul lor are mai multe pagini de contact pe site-uri de specialitate din România. Şi-au dat seama că vor să facă sex cu alte persoane după ce au abordat mai mult în glumă subiectul.
Ambii au acceptat şi nu a fost o problemă să îşi găsească parteneri. ”Experienţa noastră a trecut de varianta în trei, iniţială. Acum mergem la petreceri cu câte 4-5 cupluri de swingeri”, spune Roland, sub pseudonim.
Bucătăria altuia
Un swinger schimbă în mod deschis partenerii sexuali. ”Este o persoană aflată într-o relaţie angajată sau de alt tip, care în mod voluntar acceptă să facă sex cu alţii din afara cuplului. Asta poate însemna doar să privească de pe margine, să fie urmărit în timp ce face sex, să permită partenerului să aibă relaţii sexuale cu altcineva, sau totala schimbare între parteneri”, încearcă Roland să dea o definiţie.
Pe terasa din campusul Tudor unde l-am întâlnit nimeni nu bănuia ce avea să povestească bărbatul care îşi lăsase partenera acasă, cu copiii. ”Cei care trăiesc o viaţă de swinger nu ştiu ce-i gelozia, ba chiar resimt o plăcere imensă când îşi văd partenerul sau partenera implicată în jocuri sexuale cu altcineva, ca şi cum te-ai bucura că râde la gluma cuiva sau că savurează o mâncare gătită în bucătăria altuia”.
Zeci de cupluri
Cine devine swinger îşi pune la dispoziţia comunităţii sexuale, o parte din timpul, casa ori resursele financiare. Să fii parte a comunităţii de swingeri nu este deloc greu câtă vreme te dedici întâlnirilor, păstrării contactelor, întreţinerii încrederii între diverşi parteneri sexuali. Pe internet sunt numeroase site-uri unde swingerii din Iaşi pot să cunoască alte cupluri din oraş sau restul României.
”Dar e indicat să fim cu băgare de seamă”, spune Roland. Şi explică imediat: “Pe site-uri intră şi mulţi obsedaţi, perverşi care îţi pot strica petrecerea. O dată am fost nevoiţi să refuzăm nişte persoane care ne curtau. Pur şi simplu nu ne-am potrivit. Uneori, asemenea experienţe provoacă reacţii neplăcute. Comunitatea de swingeri din Iaşi numără câteva zeci de cupluri, şi se întâmplă să te întâlneşti cu cei pe care i-ai refuzat. Iar aceştia fac tot posibilul să ne arate că ne poartă pică”.
Diverse scenarii
La început cuplurile de swingeri primesc cu reticenţă pe noii veniţi, însă odată ce se instalează încrederea, comunitatea se deschide foarte primitoare. Întâlnirile se pot desfăşura după diverse tipicuri. Poţi participa în casa cuiva la petreceri unde 10 bărbaţi stau în jurul unei femei şi au acte sexuale repetate cu aceasta. Nu se mai ştie care e soţul, care sunt ceilalţi.
”Da, asta chiar se întâmplă şi este uşor de aflat când are loc o asemenea adunare. Sau poţi merge la serate într-un club unde pur şi simplu faci cunoştinţă cu swingeri, porţi discuţii amicale cu persoane care îţi împărtăşesc stilul de viaţă”, declară Roland, sub protecţia anonimatului.
Fără gelozie
Homosexualii şi bărbaţii bisexuali nu prea au ce căuta în comunitatea de swingeri din Iaşi. Au apărut câteva cupluri în care bărbatul este bisexual, însă tendinţa comunităţii este de încurajare a lesbianismului şi de alungare a bărbaţilor homosexuali sau bisexuali.
”Unii preferă să meargă la petreceri şi arareori să intre în joc, alţii vin să se joace cu alte cupluri de fiecare dată. Adeseori swingerii pot continua relaţia în afara dormitorului şi deveni buni priteni, sau pot să nu îşi mai vorbească niciodată”. Aparent, swingerii nu sunt geloşi şi au relaţii care nu îi dezamăgesc.
”Noi, vorbesc de relaţia mea cu Anca, nu avem motive să ne înşelăm în amor unul pe altul, adică să intrăm într-o relaţia monogamă cu altcineva. Schimbarea partenerilor nu ne face mai cinstiţi unul faţă de celălalt, dar ne ajută să consolidăm relaţia noastră”, mărturiseşte Roland care a observat cupluri decepţionate în cercul său de swingeri şi întotdeauna i s-a părut un fapt fără logică.
Argumente de swinger
”Swingerii se bucură de ceea ce au alţii de oferit, un penis mai drăguţ, un vagin mai interesant, decât să se împiedice în comparaţii absurde între calităţile lor şi ale celorlalţi. Lumea devine mult mai plăcută dacă experimentezi ce au alţii de oferit şi apreciezi bucuria partenerului. Insecuritatea faţă de propriile performaţe sexuale poate îngrijora pe oricine, iar dacă îi oferi partenerei prea puţin pentru a-i păstra dragostea şi atenţia, swinging-ul ar fi ultima îngrijorare de pe listă”.
Roland a terminat facultatea de geologie şi vorbeşte ca un sexolog. ”Dacă vă iubiţi şi vă place să vă împărtăşiţi experienţele, atunci swinging-ul este doar o altă cale de explorare a legăturii într-un cuplu, nicidecum un motiv de despărţire”. Pentru el şi parternera sa, sexul cu necunoscuţii a fost motiv de apropiere sufletească. Spune că swinging-ul este ca un hobby: ”nu ne defineşte, dar ne place la nebunie să întâlnim alte cupluri şi să trăim experienţe împreună”.
Nostalgie după orgie
Cele mai frumoase momente de la petrecerile de schimbare a partenerilor, Roland le-a trăit la Iaşi. În Italia, experienţele au fost bazate mai mult pe latura materială. ”Emoţional ne simţim mai aproape unii de alţii. De când practicăm swinging-ul viaţa noastră de cuplu s-a îmbunătăţit. Te simţi ca şi cum ai privi filme porno cu partenerul, dar mult mai implicat şi erotic”, spune Roland. Unele dintre cele mai bune partide sexuale le-a avut după ce a flirtat cu alte cupluri la la petreceri. Apoi, au mers acasă într-un cadru intim.
”Cine intră în comunitatea de swingeri din Iaşi, să vină plin de entuziasm. Reţinerile, temerile de început sunt acceptate, dar dorinţa să fie puternică. Sexul e uşor, emoţiile sunt partea complicată”, Roland, 32 ani, swinger din Iaşi
”Multe experienţe de la petrecerile de swinging sunt frumoase, scene erotice memorabile, pline de energie pozitivă.” Roland, 32 ani, swinger din Iaşi
Profil de swinger

Citiţi mai mult: ÎN MINTEA UNUI SWINGER: „Bucuria pe care tu n-o poți da”. Cea mai completă mărturisire pe – Reportaj > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/N-MINTEA-UNUI-SWINGER-Bucuria-pe-care-tu-n-o-poi-da-Cea-mai-complet-mrturisire-pe-9.html#ixzz2CtAs9QtA
EVZ.ro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *