religie, social

Începe să trăieşti

Urmăriţi în fiecare seară un program de seminarii cu următoarele teme:

 • Fructul din mâna Evei – Ce s-a întâmplat cu „binele” şi „răul”?
 • Ridică-te eşti liber – Cum pot să mă eliberez de sinţământul vinovăţiei?
 • Mormântul rămâne gol – Există scăpare în faţa morţii?
 • Condamnat la fericire – Cum pot trăi bine şi frumos într-o lume rea?
 • Tărâmul longevităţii – Cum pot avea o viaţă lungă şi fără boli?
 • De mână cu Maestrul – Cum pot scăpa de stresul vieţii cotidian?
 • Apocalipsa de lumină – Ce perspective ne rezervă viitorul?


Puteţi urmarii seminariile pe site-urile  www.sperantatv.ro şi pe   www.incepesatraiesti.ro zilnic între orele 19 – 20 sau în reluare de la ora 13 pe postul local RTT Braşov

Comments

comments

0 gânduri despre „Începe să trăieşti”

 1. Parerea unor telespectatori: „Pastorul Lucian Cristescu este captivant! Are un dar de la Dumnezeu!Este foarte pregatit si abia asteptam sa il urmarim!”

 2. Crestinii Adventisti de Ziua a VII a…sunt oamenii CARTII SFINTE..Citesc..explica..si traiesc..dupa un:,,Asa zice Domnul,,…Adventistii au un mandat SPECIAL ..de dat lumii.. din Apoc 14,9-12.. Adventistii..sunt PORTVOCEA ..Domnului Isus ..pt. timpul de pe urma..

  1. Nu sunt de acord cu tine! Indiferent de doctrina pe care Adventismul de Ziua a VII a o are şi de ceea ce proclamă, nu sunt singura denominaţiune creştină care vrea să împlinească, prin trăire, cuvântul Domnului şi nu sunt singurii care au o preocupare autentică pentru escatologie. Preocuparea mai accentuată pentru timpul de pe urmă pe care adventismul o manifestă, nu-l transformă într-o voce singulară sau cea mai importantă. Particularităţile dogmatice nu trebuie să devină prilej de aroganţă teologică, de autojustificare prin apartenenţă la vreo terţă denominaţiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.