social, tura vura

Poveste de viata

O scurta istorisire despre un om care a trecut prin destule in viata, dar care nu a lasat sa-l acopere deznadejdea si nici resemnarea. Multe de spus le-ar avea el si o sa vina ziua in care o sa le spuna, pentru ca asemenea lui sunt multi altii, dar care nu au curaj si care se zbat in a regasi bucuria vietii!

E vorba de Laurentiu Burlacu, un om jovial, optimist si direct. E usor sa poti vorbi cu un om ca el, care-ti spune ceea ce gandeste.
Nu vorbim aici de circumstantele si imprejurarile care au dus la pierderea fizica suferita, ci de perseverenta si curajul sau.  Dansul, prin intermediul Asociatiei AUCI a fost protezat. Proteze functionale si care i-au dat o autonomie reala. Nu fac reclama nimanui, dar nici nu pot sa tac stiind ca exista o asemnea asociatie care a facut un lucru bun si care e dispusa sa ajute in continuare.

Date despre Asociatia AUCI gasiti pe site-ul lor
http://www.cifnet.ro/asociatia-auci/

Puteti lua legatura si cu Laurentiu pe rentzy1963@yahoo.com
Fiind psiholog, cunosc oameni cu care m-am luptat pentru a reusi sa-i scot din casa, pentru a-i face sa se regaseasca si sa-si reia locul in societate, sa se bucure de viata lor si sa invete sa daruiasca iar. Sa se daruiasca familiei, prietenilor, propriilor  vieti, dupa dobandirea dizabilitatii.
Oameni ca Laurentiu sunt o dovada a faptului ca exista viata si bucurie dincolo de suferinta. Ca la finalul unui drum nu exista o bariera sau semn de trecere interzisa, ci o intersectie cu mai multe cai. Nu o luati pe un drum intunecos, nu va ascundeti de voi, nu claditi ziduri in jurul vostru.
Va spun doar un lucru: sufletul vostru nu merita sa stea inchis in casa si nici prins in colivia propriilor prejudecati sau ale societatii.

Comments

comments

0 gânduri despre „Poveste de viata”

  1. Sunt persoane care merită mai mult decât un mulţumesc, pentru că se implică… sunt persoane care vor să ne asculte, pentru că le pasă cu adevărat… sunt persoane cu o inimă mare, pentru că au atâtea de oferit cu drag… sunt persoane a căror urmă nu se va şterge din viaţa nostră, pentru că ne-au schimbat existenţa… sunt oamenii pe care ii iubim …
    Aceste persoane sunt in cadrul FUNDATIEI AUCI DIN ROMA CARE PROTEZEAZA PERSOANE CU VARSTE CUPRINSE INTRE 20 40 ANI BARBATI, PROTEZE PERFORMNTE, DE ULTIMA GENERATIE GRATUIT.
    EU SUNT PROTEZAT DE AUCI SI MERG PERFECT
    INFORMATI.: E_MAIL rentzy19632yahoo.com; TEL: 0268220209

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *